Slut på slapp - Start på fight

Då är jag inne på min sista semesterdag... Det är med blandade känslor måste jag säga. Jag har njutit otroligt mycket av den långa ledigheten och jag skulle gärna vara ledig många veckor till. Dock tycker jag att det ska bli ganska skönt att komma in i vardagen igen.
Det har blivit väldigt mycket onyttigheter i och med allt slappande under semestern och därför har jag anmält mig till Fitnessfighten som börjar den 1 augusti. Fitnessfighten är en utmaning där man under en månad följer ett personligt kostschema sam träningsschema. Vinnaren får ett otroligt fint pris i from av en träningsresa, kostutbildning, träningsredskap m.m. Jag ser detta som en perfekt "spark i arslet" för att komma in i rätt bana igen vad gäller både kost och träning. Är du också sugen på att vara med så kan man anmäla sig på www.worldofshape.com (Wish me luck!)
 
Pernilla
 

Börjar lida mot sitt slut...

Så snart har 4 veckor gått och semestern börjar lida mot sitt slut. På måndag är det dags att komma in i vardagen igen med jobb, träning och dagliga vanor. Det är såklart väldigt tråkigt att semestern snart är slut men samtidigt ska det bli skönt på ett sätt. Det har blivit mycket njutning under semestern vad gäller både mat, nöjen och känslor. Det är man så värd! :)
Imorgon åker vi till Hyltenäs där vi ska vara hus,hund och kattvakt till två kompisar medans de är i Schweiz på semester. Det ska bli skönt att leva lite lantliv efter en tid bland mycket folk. 
I veckan som gått har vi varit på kryssning till Åland, jag och Rikard. Efter kryssningen sov vi två nätter i min brors lägenhet i Stockholm. Det innefattade shopping, kvalitetstid med min kära, goda restaurang besök, promenader och mycket mer - guld värt <3
Flamman var hos min pappa medans vi var på kryssning sedan var hon med oss i Stockholm. På tåget hem från Stockholm var det 7 hundar och 1 katt i djurkupén, jag kan skryta med att Flamsan skötte sig bäst av alla, min skatt! Så glad jag är över den hunden, hon är precis som jag vill ha henne...
 
Pernilla
 
Några bilder från veckan :)
 

Underbara semester!

För ett ögonblick känner jag mig lugn och harmonisk i själen. Stresskänslorna som jag hade innan semestern har lagt band på sig och ledighet var precis vad som krävdes :) Nu har 2 semesterveckor gått och jag har lite mindre än 2 veckor kvar, känns skönt! Vi har spenderat de första två veckorna i Hofors hos mamma och Tommy. Jag älskar att vara där!
Rikard har såklart jobbat som vanligt, men jag och mamma har hittat på en hel del. Jag har hjälp henne de dagarna hon jobbade på kliniken, vi har varit på SPA i Högbo, promenerat med hundarna, haft loppis, bakat, lagat mat, varit till Järvsö på Diggilo, besökt husvagnen, njutit och åter njutit...
Igår åkte vi tillbaka till Göteborg igen och det känns ganska skönt att få komma hem och ta hand om blommorna som har längtat efter oss. 
Rikard jobbar i 3 dagar nu och sedan har han också semester, underbart! Då ska vi ha kvalitetstid med varandra i form av en resa till Stockholm med boende några nätter och en kryssning till Åland, det ska bli så mysigt :)
Nu ska jag fortsätta röja lite bland tvätt och städ, sedan kanske det blir en promenad till Askims badet med Flamman så hon får simma lite. 
Have a nice day!
 
Pernilla
 

Gråa, trista regnväder

I en mysig, varm tröja sitter jag och dricker en smaskig kaffe och njuter lite av morgonen. Det enda som saknas är sommarvädret, vart tog du vägen? Det har varit flera gråa och regniga dagar nu men jag hörde att det skulle vända till helgen :) Det blir toppen för helgen är fullbokad! På fredag ska jag och mamma på SPA i Högbo, massage och ansiktsmask ska vi unna oss. På lördag åker vi till husvagnen i Ockelbo och slappar lite, söndag blir det Diggilo i Järvsö med övernattning och god mat, en toppenhelg helt enkelt :)
Rikard (timjägarn) jobbar på som vanligt. Han har svårt att ta det lugnt den grabben men han får väl jobba på nu om han ska kunna bjuda mig på en utlandsresa i höst. Vart vi ska åka vet vi inte, huvudsaken är att vi kommer bort ett tag, får sol och bad samt avkoppling och kvalitetstid med varandra.
 
Fick dessa fina rosor av mitt hjärta häromdagen :)

Semester!!

Jag har semester och det är underbart! Som den är efterlängtad härliga tid :)
Jag, Rikard och Flame befinner oss just nu i Hofors sedan en vecka tillbaka. Det är skönt att vara på hemmaplan och bara koppla av, stressa ner och släppa alla tankar... Solen är med oss och det är underbart! Att sitta ute på kvällarna, njuta av väder, semester, ett glas vin och känslan att inte behöva stressa - I LOOOVE!
Förra veckan var vi på bröllop, våra kära vänner Elin och Andreas gifte sig och det var ett otroligt fint bröllop och bröllopsfesten var skitskoj! De hade verkligen tänkt till med allt och det var så välplanerat, en Eloge till alla inblandade! Just nu är Elin och Andreas på bröllopsresa på Kreta och har det förmodligen superbra! Innan de åkte var vi på churchstreet och smaskade i oss supergod mat, blir nog ett besök till där innan vi åker tillbaka till Göteborg :)
Igår följde jag med Sofie till Gävle BK där hon startade i lydnadsklass 1 med Rally, fintjejen och finvovven tog hem ett 1:a pris och det blev en klassvinst! Tanken var att Flamman också skulle tävla med damen tyckte att hon skulle börja löpa... Nästa tävling blir nog agility i Ulricehamn 21 juli.
Nej nu ska jag njuta vidare av semestern! Ville bara tala om att jag lever och att det känns underbart att vara på hemmaplan och umgås med personer som betyder... <3
 
Pernilla
 
Bilder kommer senare
RSS 2.0