Rutiner och en jäkla huvudvärk

Jag tror att jag fått mersmak av utlandsresan. Skulle kunna åka iväg idag, imorgon och resten av årets alla dagar! Ge mig lite vår så jag i alla fall kan få komma ut på morgonpromenader! På tal om det så ska det börjas walkas må jag säga, vi är ett gäng som ska ha en liten "Tappa-tävling" på jobbet. Spänn fast stegräknaren så kör vi tjejer! Precis vad jag behöver för att få en spark där bak ;)
 
Jag är en människa som måste ha rutiner för att jag skall kunna fungera normalt. Har jag inga rutiner så kommer jag i obalans och faller platt till marken. Idag har jag "rutat" in en del av vårens planer. Jag skall som ni kanske redan vet skriva en enorm tenta i april så det är dags att sätta fart på pluggandet nu. Jag har 2 övertjocka pärmar plus några böcker som ligger och väntar på mig. Hejdå till allt vad fritid heter, härmed är jag 100% arbetare och 100% student. Jag vägrar att bli underkänd...
Har även "rutat in" vårveckornas träningspass. För är det någonting som jag har lärt mig så är det att träningen styr hela mitt liv. Den styr mitt tänk, mitt utseende, mitt humör, min hud, mitt skratt, mitt prat, min intelligens, min vardag och mitt sociala liv. Det är sjukt hur någonting så litet kan påverka hela mig. Men en sak är säker, slarvar jag med träningen så slarvar jag med allt...
RUTINER, jag bara älskar dem och är beroende av dem... Ändå går man och längtar, suktar efter någonting nyskapande och någonting nytt. En ny plats, en ny vardag, en ny kropp, ett nytt liv. När blir man nöjd?...
 
Pernilla
 

En härlig semestervecka som avslutas med både ris & ros

Vi har haft en underbar vecka på Gran Canaria med fint väder (20-25 C)sol & bad, god mat och spännande drinkar, fina stränder, trevliga människor och bra nattliv! Jag längtar redan tillbaka... Bilder kommer inom kort.

Igår kväll kom vi tillbaka till kalla Sverige och natten spenderades hos pappa. Tråkigt nog så fick pappa åka in till akuten inatt efter en olycka på Gran canaria. Han skadade nacken väldigt illa och ligger nu inne på sjukan för röntgen och massa prover. Håller tummarna för att allting kommer gå vägen och att rehabiliteringen blir kort. När vi var utomlands fick vi även besked om ännu en nära bekant som ligger på sjukhus efter en hjärtinfarkt. Håller våra tummar hårt även för dig... Tråkigt elände...
Kan inte glädjas fullt ut åt den lite roligare nyheten som jag fick via ett telefonsamtal imorse. Jag har tydligen blivit nominerad till årets djursjukvårdare och lyckats hamna i final tillsammans med två andra själar! Trodde knappt mina öron?! :) men superkul förstås, tack för den!

Vill pussa på min Flamma nu och släppa tankarna för en stund.

/ trött tjej med huvudvärk

Mot Kanarieöarna!

Jag och Rikard befinner oss på tåget mot Stockholmooo, framme om typ 40 min. Gillar att ta tåget istället för bilen, hinner med både en film, kaffepaus och sedan lite plugg på det ;)
Ikväll ska vi förhoppningsvis ut och äta med brorsan och Malin sedan spenderar vi natten hos dem. Imorgonbitti flyger vi mot varmare breddgrader, Gran Canaria! Wiehe :) Känner på mig att det kommer bli en toppenvecka! Så bra i tiden också är det, när vi har det som mörkast och kallast här hemma i Sverige.

Igår hade vi lite kalas för Rikard som fyllde 24 förra veckan, plutten växer ;) det var Rikards stora familj + Anders som kom, trevligt! Vi bjöd på flygande Jakob och till efterrätt gjorde jag en maraboutårta. Blev en hel tårta kvar som står i frysen och väntar på oss när vi återkommer till Sverige.
Var till Sanna och lämnade Flame igår, min lilla bebis. Enligt Sanna var tydligen Flamsan lite bitter på oss som lämnat henne men jag tvivlar inte på att hon får en toppenvecka hon också med långa promenader, träningar och massa bus :) tack snälla Sanna för att du tar dig an henne!

Goodbye My lovers!
Goodbye My friends!

/Pernilla

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3410290/images/2013/pic_50f2b39c9606ee026db021c9.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3410290/images/2013/pic_50f2b39fddf2b31634db8ad6.jpg" class="image">

En bra helg

Den här helgen har varit riktigt bra! Jag har umgåtts med underbara vännerskrattat, shoppat, ätit god matdansat, druckit vinrökt, varit på My Dog, stressat ner och njutit av lediga dagar :)
Kom hem från Hofors i tisdags efter en supertrevlig vistelse. Det var med lite sorg i hjärtat som vi åkte tillbaka till Göteborg faktiskt. Har saknat mamma och min bror väldigt mycket den senaste tiden så det var underbart att äntligen få träffa dem! Patrik träffar jag igen på söndag då vi åker till Gran Canaria i en vecka, wieee! Vi åker tillsammans med pappa och alla våra respektive, det ska bli toppen <3 Jag hoppas på fint väder och att timmarna går lååångsamt.
Imorgon är en ny vecka, 5 arbetsdagar kvar innan ledigheten! Lätt som en plätt ;)
 
Pernilla

2012

Julen har dansat ut och ytterligare ett år har passerat.
År 2012 har varit ett ganska bra år med bland annat:
 
Jobb - Jag har flyttat rint mycket mellan företagets 4 kliniker, nu i slutet av året så har jag varit på alla 4 klinikerna varje vecka. Det är roligt att få lite omväxling och jobba med olika människor samtidigt som det är svårt att komma in i rutiner på varje klinik. Från och med nu i Januari så blir jag placerad på två kliniker istället, tror att det kan passa mig bättre.
 
Hundträning - Jag och Flame har avverkat både lydnadskurs och agilitykurs. Tyvärr blev det ingen lydnadstävling som vi hade planerat eftersom damen fick för sig att börja löpa precis veckan innan start. Däremot blev det några agilitytävlingar under sommaren. Flame tog en pinne på sin första tävling, hon kom på 8:e plats av 70 startande så då hade hon ej stolt matte :) 
 
Bröllop - Jag och Rikard har inte gift oss men vi har däremot fått vara med på ett superfint bröllop och en trevlig möhippa/svensexa. Tyvärr har paret valt att skilja sig vilket är tråkigt men livet tar en vändning ibland och även känslorna.
 
Resor - Rikard och jag har varit till Cypern en vecka. Den innehöll mycket sol och bad, kärlek, god mat och drinkar. En vecka vi sent glömmer. Det var underbart!
Vi har även åkt på en mysig kryssning till Åland tur och retur.
 
Husvakt - Vi har varit husvakt till svärföräldrarna ett par gånger då de har varit bortresta. Det är skönt att få komma och bo i ett hus emellanåt när man är van att bo i lägenhet. Kunna traska runt som man vill och bara släppa ut hundarna på tomten.
 
Träning - Jag var med i Fitnessfighten under augusti månad och slutar aldrig förvånas över mig själv. Jag tränade 1h varje dag och åt enligt ett strikt kostschema i en månads tid. Minskade en hel del i vikt och byggde muskler på ett sätt som jag ej gjort tidigare. Det var min bästa investering i mig själv jag någonsin gjort.
Tyvärr har det blivit lite sisådär med träningen nu vid juletider men det skall jag fixa till igen.
 
Socialt nätverk - Jag har lärt känna nya vänner, både i jobbet och privat och det är jättekul!
 
Hemlängtan - Jag har haft hemlängtan <3
 
Det var en liten sammanfattning av 2012.
2013 hoppas jag skall bli ett år med mycket fokus på att få må bra. Jag vill göra det jag jag tycker om och trivs med. Jag vill ta till vara på de personer som jag uppskattar och som betyder mycket för mig. Jag vill hitta på roliga aktiviteter, tillbringa tid åt mina största hobbys (hundträningen och min egen träning). Jag vill resa, träffa nya människor, ta till vara på varje dag.
 
Idag är första dagen på resten av mitt liv! <3
 

RSS 2.0