Dan före, uppesittarkväll & twilightmaraton

Imorgon är årets stora dag här, ja jag talar om julafton. Den dagen då i stort sett varje människa är glad och lycklig. Den dagen då man umgås med de som betyder mest, familjen... Det är i dessa tider saknaden gör sig påmind.
Vi kommer att fira jul hos Svärföräldrarna i år och det ska bli trevligt, svärmor är en jävel på julmat ;) Rikards syskon med respektive och barn kommer så det blir fullt hus.

I helgen har jag och Rikard haft Twilightmaraton. Jag fick biobiljetter av jobbet så vi måste uppdatera oss inför nyaste filmen ;)
Hoppsan, nu satte Rikard på 4:e filmen!

God jul alla underbara :)

På tåget

Sitter på tåget hem från Stockholm där vi har spenderat helgen. Vi har firat jul hos pappa tillsammans med farmor & farfar, kusin och faster. Det var trevligt att träffas då det händer alltför sällan. Bästa julklappen fick jag och Rikard av pappa: En resa till Gran Canaria tillsammans med pappa, brorsan och deras tjejer, ska bli toppenkul! Måste ansöka om ledigt så fort jag kommer till jobbet imorgon eftersom resan är redan 14januari :) wiiieee!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3410290/images/2012/pic_50ce10569606ee592bf01168.jpg" class="image">

Grattis

Jag kan ju börja detta inlägg med att gratulera mig själv och Rikard som firade 7år tillsammans i måndags, wiieee! Tiden rusar iväg, vi har haft våra jobbiga stunder men i det stora hela så har det varit en fantastisk tid. Jag har hittat en livskamrat som betyder så otroligt mycket för mig och som känner mig bättre än någon annan... Han finns alltid där för mig, gör mig glad, lyfter mig när jag faller, ställer upp i vått och torrt. Jag kan helt enkelt inte tänka mig ett liv utan honom. Folk säger att man ofta "växer ifrån varandra" med tiden men jag skulle nog snarare säga att vi har "växt ihop" till ett bra team. Vi har oftast samma typer av värderingar, vi förstår varandra, respekterar varandra och ger varandra utrymme. Dessutom är jag garanterad om att vi kommer få otroligt fina barn tillsammans! ;) 
 
Ytterligare ett grattis till mig som har tagit mig i kragen och förhandlat mig till en högre lön, klapp på axeln! :) Känns otroligt bra :) Ibland måste man våga för att vinna, så är det bara!
 
Nu är det inte många veckor till jul men jag känner varken stress eller längtan. Jag tar dagarna som de kommer och försöker leva i nuet. Svårare sagt än gjort men jag tränar mig varje dag ;) Är glad att vi har snö i alla fall...
 
Pernilla
 
 

December är här

Igår var det sol ute för första gången på jag vet inte när, underbart var det i alla fall! Det tråkiga var däremot att man inte hann se så mycket av den eftersom man var på jobbet hela dagen... Men tog igen de soltimmarna idag istället!
Var nyss ute på en powerwalk med Gand (en liten papillonkille som vi passar över helgen). Köpte med mig lite snaskis från den bästa snaskisaffären i krokarna och tänker ha en fullmysig kväll framför Så mycker bättre Sex and the city. Rikard är hos sina föräldrar och byter däck på bilen samt fyller på olja, nått ska man ha dem till de där  manliga ;)
 
En grej som jag har blivit besatt av den på senaste är olika Podcast, favoriten just nu är C/O Hannah & Amanda. Laddar ner en ny Podcast inför varje powerwalk och sätter på mig träningsskorna för att ta en tur. Det är så skönt och jag kopplar bort alla tankar och bara lyssnar. Ibland kan jag komma på mig själv att fnissa till lite emellanåt. Jag har blivit lite trött på att hela tiden ha musik i öronen och på morgonen är det mycket skönare att lyssna på en Podcast än att höra dunkadunka.
Podcast är ett hett tips till alla som vill komma igång med promenader/löpning! Du hinner knappt komma utanför dörren förrän du är hemma igen, du vill inte heller sluta ditt "pass" innan podcasten är slut ;)
 
C/o Hannah & Amanda
 
Trevlig helg!
Pernilla
RSS 2.0