Lördag

Sitter och slappar med en kopp kaffe och en god frukostmacka. Inväntar Therese och Axel som kommer på besök idag, frågan är bara vad vi skall hitta på? Tänkte att vi skulle ta en promenad till havet och ta med oss fika men inte så roligt när det är blött och regnigt ute... Det får nog bli en tripp in till stan för lite fika och shopping istället :) Vid 12-tiden kommer en kille som ska köpa soffan, sedan har jag inte en enda möbel kvar att sitta på här hemma :S Sover för tillfället på en luftmadrass och har minimalt med kläder men det funkar. 3 veckor kvar på jobbet sedan åker jag uppåt skogarna :)
 
Pernilla

Nu blir det bara mörkare

Årets midsommarhelg är över och det betyder att vi går mot mörkare tider. Ush, man blir deprimerad så fort man tänker på det. Men än så är inte sommaren över, den har bara börjat!
Midsommarhelgen spenderades i Hofors hos mamma och Tommy. Vi körde upp ett flyttlass så nu har vi tomt i lägenheten... Rikard börjar jobba nu till helgen så då blir jag gräsänka till slutet på Juli, hjälp mig! Var längesedan jag var ifrån min favorit så pass länge men det ska väl gå det med...
Jag jobbar min sista dag fredag v 29 och sedan bär det iväg uppåt. Ser inte fram emot flyttstädningen innan bara men det är ett tag till dess. Har en hel vecka på mig att städa...
Vi letar fortfarande boende tyvärr... Den "perfekta" gården har gjort oss kräsna. I värsta fall får vi sätta oss i en lägenhet i väntan på att ngt skall dyka upp.
 
/ Pernilla

Bröllop

I helgen var det bröllop för detta fina par, Erika och Andreas.
En underbar dag och en underbar fest!   :)

Summerburst!

Har inte sovit många timmar inatt på grund av illamående, ont i magen och ont i ryggen. Ajaj.... Håller alla mina tummar och tår för att ryggen inte skall braka sönder till ikväll då vi ska på Summerburst! wieee :) Men först iväg till jobbet och avverka några timmar... Hade gärna haft en ledig klämmis idag men vad gör man inte. 
Ha en härlig helg alla goa!
 
Pernilla
 
RSS 2.0