Hoforshelg med agilitytävlingar

Tjoppla!
Sitter i soffan och tar igen mig efter den långa bilresan Hofors-Göteborg... Fy vad jag ogillar den, och speciellt när man åker själv. Jag blir så trött och uttråkad, idag tog det extra lång tid eftersom det hade hänt en olycka längs motorvägen. Ush... Vill inte ens tänka på vad som kan ha hänt, (hörde något på radion om en frontalkrock mellan en personbil och en lastbil).
Som sagt, helgen har spenderats i Hofors och jag har som alltid haft det jätteskönt under min vistelse. Träffat min underbara mamma och hennes Tommy, ätit god mat och njutit av lite ledighet. Jag har dessutom tävlat på min fd brukshundklubbs (Hofors BK) agilitytävling i Storvik. Inga superresultat men jag är nöjd ändå, vi blir mer samspelta för varje tillfälle jag och Flamman och det känns skönt. Vi håller oss kvar i Klass 1 ett tag till och tränar på allt!
Fitnessfighten då? Jo jag kan äntligen börja räkna ner dagarna, endast 4 dagar kvar nu av strikt diet och träning. Den här tiden har varit väldigt tuff men jag är så stolt över mig själv som klarat av det! Dock ska det bli riktigt skönt att få en vilodag från träningen och kanske släppa lite på den strikta kosten. Men fortsätta i samma bana är tanken. Återkommer om några dagar med slutresultatet ;)
 
Pernilla

Just Do It!

Det börjar bli jobbigt nu... 20 dagar har gått av fitnessfighten och det innebär att 10 dagar återstår. Kroppen är trött och slut på energi men jag ska kämpa vidare. Just Do It! Känslan att övervinna sig själv är den bästa!
I helgen var jag och Flame på agilitytävling i Kungsbacka. En riktigt rolig tävling och det bästa av allt var att vi lyckades ta en pinne i agilityklassen, det hade jag inte en tanke på när vi åkte dit så gissa om jag blev lycklig. Ni kan ju gissa hur taggad jag är till helgens tävling i Hofors :) Jag har tagit ledigt på fredag och måndag så det blir en långhelg i Hofors, ska bli skönt!
 
Återkommer...
/Pernilla
 

Hösten är på väg

Märker ni hur mörkt det blir på kvällarna nu? Det är läskigt vad snabbt tiden går, har det varit sommar redan? Jag har då knappt märkt av den... Hösten är på väg...
Jag har precis proppat i mig kesella med bär, mums! Mitt efterlängtade kvällsmål ;) Vad gäller FF i allmänhet så går det trögt nu. Kosten fungerar bra men jag känner hur kroppen är matt och slut på energi, jag svettas otroligt mycket, dricker flera liter vatten per dag och är dundertrött om kvällarna. Ska jag ge upp? Nej! Jag ska kämpa in i det sista!
Imorgon är det 11h jobb i Kungsbacka, lång dag men jag hoppas att den ska rulla på. Det brukar den göra när det är mycket att göra :) Det blir träning innan jobbet imorgon så en lång dag som sagt. Känner redan att jag kommer stupa i säng på kvällen så lika bra att gå och lägga sig nu kanske så man kan "sova in" några timmar.
Den här veckan har jag och Flame 3 agilitytävlingar inplanerade. På torsdag är det en inofficiell på GMBK och på lör/sön är det officiell i Kungsbacka. Ska bli sjukt kul och bra träning för nerverna :) Lördag kväll ska Rikard och jag på "130-års fest" men det blir nyktert för mig och en tidig kväll.
 
Pernilla

Dag 10

Wieee!
Idag är det dag 10 på FF och imorse blev det mätning och vägning. Jag har gått ner 3kg i vikt och minskat med 7cm i midjan, helt fantastiskt! Firade det med en löprunda ;)
Så skönt med fredag och helg. Planerna för helgen är träning både för min och Flammans del. Gymmet för mig och agility för henne eftersom Har inte tränat så mycket agility den senaste tiden i och med att fokus har varit på min egen träning och kosthållning. Men nu när man börjar "komma in" i rutinerna så kanske man kan planera in hennes träning också. Måste även planera in "pluggning" eftersom det inte är speciellt långt kvar till skrivning för legitimationen nu... Oktober är snart här.
Planering, Planering, Planering... När jag skyller på att jag inte har tid så brukar jag alltid tänka på vad min kollega Lisa brukar säga: "Om man inte har barn så finns det inga bortförklaringar, man har all tid i världen!".
 
Pernilla
 
 
 

Fitnessfighten - Jag är på gång!

Dag 5 på FF (Fitnessfighten) idag och det går toppenbra! Jag har ett kostschema som jag skall följa samt ett träningsschema. Inga missar eller fusk än så länge från mig och inte ska det bli några heller! Ska bannimej klara av denna månad. Ibland kommer tävlingsmänniskan i mig fram ;)
För er som inte vet vad Fitnessfighten är så kan jag berätta att det är en utmaning, en tävling också för den delen. Under en månads tid får du ett kost/träningsschema som du skall följa. Vid start uppger du kroppsvikt, vilopuls, mått och tar lite bilder. Vid månadens slut gör du samma sak igen och här blir de 10st som klarat sig bäst uttagna till final. Allmänheten kan sedan rösta fram en vinnare bland dessa finalister som vinner ett pris värde 53.000kr.
Jag ser denna utmaning som ett perfekt sätt att få en "kickstart" och komma igång med goda vanor. Att lära sig äta och träna rätt samt få push på vägen. Att man dessutom är en tävlingsmänniska när det väl gäller är inte fel.
Nu jäklar kör vi!
 
Pernilla
 
 
 
 
RSS 2.0