På resande fot

Sitter i bilen (snart i Örebro) på väg hem från en helg i Hofors. Som vanligt när vi är där så har vi haft det skönt och bra. I fredags arrangerade vi en kräftskiva för Elin & Andreas och några andra goa människor, det blev lyckat trots dålig uppslutning.
Imorgon börjar vardagen igen efter 2v semester. Känner ingen större ångest över det utan tänker tillbaka på Cypern, plockar energi och tar dagarna som de kommer.
Nu ska jag blunda lite...

Pernilla

Härliga semester!

Efter en veckas semester i Cypern så är vi på hemmaplan igen. Vi har haft en underbar vecka med toppenväder, sol 30-35 grader varje dag, bad, mat, underhållning, nya trevliga kontakter, kärlek och en jävla massa sex (haha!). Tipset till alla par som har en liten "dipp" -> åk på semster, It´s The Shit för kärlekslivet! :)
Jag har faktiskt semester denna veckan ut också. Hade gärna stannat kvar en vecka till i Cypern men Rikard var tvungen att komma hem och jobba. Det har blivit fortsatt slapp här hemma och tvättmaskinen går på högvarv. Har inte orkat ta tag i träningen sedan vi kom tillbaka men nästa vecka börjar allvaret igen. Förmodligen har jag gått upp alla kilo och centimetrar som jag gick ner... Men med rutiner och fokus igen så skall det bli bra.
Imorgon eller på fredag åker vi upp till Hofors för att hälsa på, fredag kväll blir det kräftskiva med Elin och Andreas, skoj! Söndag åker vi tillbaka neråt landet igen och då styr bilen mot Hyltenäs där vi ska bo i en vecka. Rikards föräldrar ska åka till Turkiet så vi ska vara hus/hundvakt under veckan :)
 
Pernilla
 

 

Underbara känsla!

Nytränad, nyäten och nyduschad sitter jag här och njuter av en kopp kaffe. Idag har det varit en riktig "må bra dag" och det gillas starkt! Ärligt talat så har jag haft väldigt många av dessa dagar den senaste tiden och det känns toppen. Fitnessfighten var verkligen en vändning för mig och jag försöker så gott det går att hålla i alla goda vanor. Jag vill för allt i världen inte falla tillbaka så det är bara att hålla i sig ;) 
Vad händer annars då? Jo, i helgen som var åkte jag och flera härliga kollegor på personalresa (Kryssning med Viking Line). Det var en rolig upplevelse och man slutar aldrig förvånas av hur konstiga människor det finns. Tv-programmet "Färjan" var där och filmade så förmodligen har man blivit tv-sjärna också ;) På tal om stjärna så fick jag en skymt av Loreen på Bromma flygplats, hihi (snygga människa).
Imorgon är det sista jobbdagen innan 2veckors semester, underbart? JA!
Gissa vart vi åker på måndag -> CYPERN! Jag och min pojk, all inclusive, det ska bli underbart! <3
 
Pernilla
 
 

Jag klarade det!

I en månads tid har jag tränat en timme varje dag samt ätit enligt ett strikt kostschema. Jag är otroligt stolt över mig själv och förstår inte hur jag lyckades!?
Det har varit riktigt tuffa dagar då kroppen har varit helt slut på energi, sötsuget enormt och då jag bara velat hoppa av... Trots dessa jobbiga dagar så har jag hela tiden blickat frammåt, hittat glöden långt där inne och ändå tagit mig ut på en löptur. Känslan efter passet har alltid varit underbar!
Den här månaden har inneburit en stor förändring i mitt liv. Jag har minskat med 12cm i midjan, gått ner 5,5kg i vikt och fått en bättre kondition, styrka och hållning.
Den största förändring trots allt är min psykiska hälsa, mitt välbefinnande. Innan fitnessfighten mådde jag fruktansvärt dåligt psykiskt. Jag var alltid nedstämd, ville bara gräva ner mig och kände att livet inte hade någon mening. Jag var ett samtal ifrån psykologen för att söka hjälp och hade stora planer på att börja knapra någon typ av piller för att må bättre. Jag vaknade varje dag med en negativ känsla och jag var slut i både kropp och själ... Maten var min tröst och jag åt i stort sett hela tiden. Ingenting hade någon betydelse...
Idag är jag som en helt annan människa! Jag vaknar nästan alltid innan klockan och ser fram emot dagen! Jag njuter av en joggingtur med hunden i morgonsolen. Jag uppskattar mig själv, livet och alla underbara personer i min omgivning. Jag har helt enkelt fått livsglädje igen!! Den känslan går inte att jämföra med något annat!
Att träning och en god kosthållning kan vara livets bästa medicin, det är sjukt!? :)
 
Hur ska jag någonsin kunna tacka mig själv...
 
Pernilla
 
 
 
RSS 2.0