Härliga helg

Välkommen helg, du är efterlängtad!
Dagen började helt fantastiskt bra idag. Klockan ringde vid 6 och jag funderade länge på om jag skulle snooza en timme till eller om jag skulle dra på mig träningskläderna och ta en powerwalk. Tog mitt förnuft till fånga och valde det andra alternativet vilket jag sent kommer glömma. Vilken underbar morgon det var... Solen sken och fåglarna kvittrade faktiskt. Flamman var lycklig som få och skuttade runt som en kalv på grönbete :) Jag har hittat en ny runda som vi promenerar och Flamman kan vara lös nästan hela biten, underbart! Jag trampade på till en podcast med Hanna & Amanda, kroppsideal var dagens tema och som vanligt med en podcast i öronen så går tiden riktigt fort. Väl hemma blev det en tallrik med havregrynsgröt toppad av äpple och kanel, mumma! En riktig njutmorgon :)
 
Helgens planer är plugg, gymmet, shoppa lite nödvändigt krimskrams, kalas för Rikards lillebror, städa... sen äre måndag igen gott folk. Skönt att nästa vecka är lite av en kortvecka. Vi åker till Hofors på torsdagen, underbart! Längtar hem nu faktiskt, ska bli härligt att träffa mamma och Tommy, äta påskmat och lite godis :) Sen efter påsken åker jag till England, exciting!!

Läggdags

Dags att ta en dusch, krypa till kojs och fortsätta läsningen om "kattens sjukdomar". Dags att sätta fart på kapitlen nu eftersom nästa bok väntar med titeln "hundens sjukdomar" (lustigt nog ;)...
Stora frågan som jag funderar över ikväll är om jag ska gymma innan eller efter jobbet imorgon? Tåls att tänkas på... Finns det inte nog med problem så skapar man fler. Skönt däremot att vissa andra funderingar börjar få klarhet. Nu pratar jag i nattmössan så jag ger upp. Godnatt!

Pernilla

Veckan som gått och veckan som kommer

Har typ noll blogginspiration men tänkte skriva någon rad så att ni vet att jag lever.
Söndag idag och en riktigt slappdag. Vaknade vid halv 8, tog ut hunden, åt frukost, kollade nyhetsmorgon med snyggSAADE, hade telefonjour, tvättade, åt mat, gjorde chokladbollar, hämtade Rikard vid tåget, dammsög och nu är det kväller ;)
Veckan som gått har som vanligt inneburit mycket jobb, jobbade även lördag denna veckan. Hunnit med några gympass också men desto mindre hundträning... Hinkat sjukt mycket kaffe, måste skärpa till mig lite där. Kanske sätta en gräns på max 3 koppar om dagen eller nått?
Igår var jag hem till Emelie och Daniel för lite pizza, vin och skitsnack. Trevligt som vanligt!
Veckan som kommer ser typ likadan ut som denna, jobb och gymmet. Ska börja på agilitykurs med Flamman som startar på tisdag, kuuul! Träffa lite nya ansikten och ha kul med hunden :)

Jag längtar till påskhelgen! Då är man långledig och vi åker till Hofors :) Skall även göra MH med Flame då, spännande! Såg en hel drös med påskägg på jobbet häromdagen, har man tur så är ett till mig, mums!

Pernilla

Tröttmössa

Dags att hoppa i säng snart så man orkar upp i ottan för en morgonpromenad till jobbet imorgon. Nu när det börjar bli varmare ute så är det dags att sätta igång med promenaderna igen efter ett på tok för långt uppehåll. Med en stegräknare som måste ticka och en hund som behöver motioneras så finns det inga undanflykter ;)
Helgen har varit helt okej, dock för lite plugg... En kompis till Rikard har hälsat på hos oss fre-sön, i fredags var vi hem till svägerskan Frida på mat och prat. Igår var vi och åt på Cicero, bowlade och drack några öl med Becca och hennes kompisar. Idag har vi haft en riktig slappardag, skönt...
Veckan som kommer bjuder på jobb, träning, plugg och kalas.
Godnatt!

Pernilla

https://cdn3.cdnme.se/3410290/6-3/pic_5133af44ddf2b3669c1da11e.jpg" class="image">

RSS 2.0