En nål i en höstack...

Idag är jag sjuk och hemma från jobbet... Har drabbats av influensa eller något liknande. Jobbade igår men kände mig inte alls tillfreds med det så jag valde att stanna hemma idag och det blir nog eventuellt att jag stannar hemma imorgon också. Någonting händer med min kropp och det är scary att inte veta vad som pågår. Blir ett läkarbesök snart om inte alla bitar faller på plats...
Tanken var att vi skulle åka till Sthlm den här helgen som kommer men vi ställde in det och det känns skönt. Blir en lugn hemmahelg med massa mys och noll planer. Har haft fullt upp veckorna fram tills nu och behöver en stödvila.
Kom hem från Helsingborg i söndagskväll efter en trevlig helg på VETA-dagarna med några brudar från jobbet. Det var en fin stad och nattlivet blev lite väl bra med på tok för lite sömn..., dock var vi duktiga och gick på föreläsningarna så ingen kan skylla på oss :) 
 
Pernilla
 
 

Jag klarade det!

Tentan är gjord och resultatet har kommit, jag fick godkänt! Wieee :) Nu kan jag bara lägga alla böcker, papper och feta pärmar åt sidan för att istället fokusera av att njuta och få lite mer fritid över, gött!  Har allting annat klart också så det är bara att vänta in åren för att sedan få min legitimation som djursjukskötare :)
Bye the way så är jag såååå trött på idioter och konstiga människor. Vad är det med folk, varför fattar de inte vad man säger... Grrrr
Trött i huvvet idag men riktigt glad och stolt över min prestation vad gäller provet =) Big smiiiilee =))))
 
Pernilla

På bussen

Sitter på bussen hem från jobbet efter en helt vanlig måndag i mitt liv, jobb med full rulle och trött i huvet ;)
Ska hem och äta chips sedan slockna i sängen, Godnatt...

Relaxiiiing...

Tjo!
Skrev tentan i torsdags och det kändes helt okej, har dock ej fått något resultat än (kommer i mitten på veckan) så jag vågar inte känna efter riktigt. Vore underbart skönt om man blev godkänd och kan städa undan alla papper man har i varenda vrå här hemma... Känslan av att kunna vara ledig en hel helg utan att slippa plugga eller ha en massa planer inplanerade, den är grym! Jag kan bara slappa, gå runt i mjukisbyxor, kolla på tv heela dan... Jag behöver inte ha ångest för att jag inte öppnar en bok, så gött!
Igårkväll kom Emelie och Daniel över på en fika och kvällen/natten avslutades hemma hos dem med öl och tequila, ajaj =/ En sen kväll/tidig morgon blev det men var skönt efter all press man haft senaste tiden. Mår helt okej idag faktiskt :)
Åker till Rikards syster en sväng ikväll och umgås lite sen kryper vardagen fram igen. Räknar dagarna fram till provresultatet, såå spänd... Åker till Helsingborg fre-sön nästa vecka på VETA-dagarna, ska bli grymt kul! Ska bo på hotell, gå på föreläsningar, kolla runt i montrar, äta god mat och festa till det på kvällarna/nätterna. Har redan paxat Rebecka i mitt rum, tror att vi kommer få det riktigt skoj! Hon är awesome :)
 
Pernilla

Mycket är bara förnamnet...

Som rubriken lyder, det är mycket nu... Både i huvud och i kropp så är det total storm, kalendern har varit/är fullbokad och kommer vara det några veckor till framöver.
Kom i söndagsnatt hem från en 5-dagars vistelse i Birmingham. En helg fullproppad med information, spännande föreläsningar, trevliga människor, mat, underhållning, engelska språket mm.. Jättekul helg men också väldigt påfrestande. Flög ner till England tillsammans med en jättego tjej som heter Lena, riktigt skoj att få lära känna dig! 
Har haft en total kaosstart på jobbet i början av veckan, kort om personal och många bokningar. Har tagit mitt sunda förnuft till fånga och sjukanmält mig från jobbet idag. Ibland måste man få lov att vara egoistisk och tänka på sin hälsa. Kroppen säger ifrån och då är det bäst att jag lyssnar på den...
Imorgon är dagen här, den största dagen på året kan man väl säga. Jag skall skriva tentan för att kunna ta legitimationen som djursjukskötare. Åker till Skara imorgonbitti och tillbringar hela dagen framför en dator och frågor som skall ha ett svar. Sedan blir det en lång väntan till nästa vecka då provresultatet ges ut, en lååång pina helt enkelt... Gahh, få detta överstökat nu!
 
Pernilla
 
 

Påskledigt

Jag, Rikard & Flame sitter på tåget till Göteborg efter en underbar påskhelg i Hofors <3
Vi åkte upp i torsdagskväll och har hunnit med en hel del under helgen. I fredags tog vi en tripp till Valbo för lite shopping samt frukost på Ikea, eftermiddagen bjöd på kalas för Tommy som har fyllt år. Under lördagen träffade jag några fina flickor för snack och fika i solen, sedan blev det påsmat hemma och Rikard åkte till Gävle för ett besök på churchstreet med några grabbar. På söndagen tog vi skotrarna ut på sjön för korvgrillning och massa mys sen åkte jag och Rikard hem till Pauo och Micke för fika, träffade fina Mayan där också <3.
Idag fick vi ett besök av mormor och Stickan, var längesedan man träffade dem. Sövde även ner lillSoyan och tog bort lite tandsten på henne ;)

Hem och packa om väskan nu, jobba 2 dagar och sedan bär det av till England på onsdag :) See ya!

Pernilla

https://cdn3.cdnme.se/3410290/6-3/pic_5159cd55ddf2b34fa8dcbd07.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3410290/6-3/pic_5159cd55ddf2b34fa8dcbd07.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3410290/6-3/pic_5159cd55ddf2b34fa8dcbd07.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3410290/6-3/pic_5159cd55ddf2b34fa8dcbd07.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3410290/6-3/pic_5159cdcbddf2b34ff73d9848.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3410290/6-3/pic_5159cdcbddf2b34ff73d9848.jpg" class="image">

RSS 2.0