Härliga semester!

Efter en veckas semester i Cypern så är vi på hemmaplan igen. Vi har haft en underbar vecka med toppenväder, sol 30-35 grader varje dag, bad, mat, underhållning, nya trevliga kontakter, kärlek och en jävla massa sex (haha!). Tipset till alla par som har en liten "dipp" -> åk på semster, It´s The Shit för kärlekslivet! :)
Jag har faktiskt semester denna veckan ut också. Hade gärna stannat kvar en vecka till i Cypern men Rikard var tvungen att komma hem och jobba. Det har blivit fortsatt slapp här hemma och tvättmaskinen går på högvarv. Har inte orkat ta tag i träningen sedan vi kom tillbaka men nästa vecka börjar allvaret igen. Förmodligen har jag gått upp alla kilo och centimetrar som jag gick ner... Men med rutiner och fokus igen så skall det bli bra.
Imorgon eller på fredag åker vi upp till Hofors för att hälsa på, fredag kväll blir det kräftskiva med Elin och Andreas, skoj! Söndag åker vi tillbaka neråt landet igen och då styr bilen mot Hyltenäs där vi ska bo i en vecka. Rikards föräldrar ska åka till Turkiet så vi ska vara hus/hundvakt under veckan :)
 
Pernilla
 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0